CE-märkta för den europeiska marknaden

EMC-testade och CE-märkta spabad

Går du i spabadstankar och vill kunna lita på att du får en produkt med dokumenterat trygg och störningsfri el? Försäkra dig om att ditt framtida spabad är CE-märkt och att din leverantör har dokument som styrker detta.

Ett svensktillverkat spabad från oss på Viskan Spa är garanterat CE-märkt för den europeiska marknaden, och uppfyller de krav och direktiv som ställs med syfte att främja hälsa, säkerhet och miljö. Vill du veta mer? Läs summeringen av det senaste EMC-testet som vi gjorde på RISE – Research institutets of Sweden (tidigare SP-Sveriges tekniska provningsinstitut).

Klicka här för att öppna summeringen som pdf

Senaste inläggen

Beställ katalog

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.