Om Viskan Spa

Sveriges enda tillverkare av spabad

Varje spabad som lämnar vår lastbrygga i Skene, en mindre ort i den västsvenska Sjuhäradsbygden, är resultatet av en konstruktionsprocess förankrad i en lång industritradition och dess nedärvda värden. Svensktillverkat har som begrepp, historiskt sett, varit synonymt med hög kvalitet och god användarvänlighet – ett arv vi dagligen strävar efter att på bästa sätt förvalta och, därtill, förstärka. Välkommen till Viskan Spa, Sveriges enda tillverkare av spabad.

För svenska förhållanden

I Sverige kan det skilja över 50°C mellan vinter och sommar. Men det är inte kylan som är värsta utmaningen – utan den råa fukten och vinden. Med utgångspunkt i detta konstruerar vi därför våra spabad med följande fördelar: marknadens tjockaste skal, sittdjup som är djupare än konkurrenternas, en unik reningsprocess som gör vattnet renare än dricksvatten, driftsäkert styrsystem, och välisolerade lock som minimerar värmeförlust.

Viskan spabad är testade och godkända för den europeiska marknaden – För ett tryggt köp!

EMC-direktivet (2014/30/EU) är ett EU-direktiv som gäller elektromagnetisk kompatibilitet inom Europa. Det syftar till att undvika nationella särkrav genom att lagstiftningen begränsas till övergripande krav för säkerhet, hälsa och miljö, eller andra krav av allmänt intresse, och utrustning skall därför CE-märkas innan den får placeras på marknaden. Med CE-märket visar tillverkaren att produkten uppfyller alla väsentliga krav, både i EMC-direktivet, men även i andra relevanta direktiv.

Testet på Statens provningsanstalt visar att, på testade punkter, uppfyller Viskans spabad gränser för emission och immunitet satta enligt EMC-direktivets kompatibilitetsnivåer. Gränsen för högsta tillåtna emission (EN 61000-6-3:2007/A1:2011) är lägre än kompatibilitetsnivån för en viss elektromagnetisk störning. På motsvarande sätt är gränsen för lägsta tillåtna immunitet (EN 61000-6-1:2007) högre än kompatibilitetsnivån för en viss störning. Läs hela rapporten från SP via knappen nedan.

Nära till oss och våra återförsäljare

Genom att föra en nära dialog med spabadare runt om i Sverige har vi en unik möjlighet att ständigt utveckla våra produkter och optimera dem för det nordiska klimatet. Ett spabad från Viskan Spa ska inte bara erbjuda en badupplevelse utöver det vanliga, utan även enkelt och tryggt ägande – året om. Vi är aldrig, tack vare vårt breda nät av återförsäljare över hela landet, längre än ett stenkast bort med allt du kan tänkas behöva till ditt spabad; service, support, reservdelar och tillbehör. Din närmsta återförsäljare finner du nedan.
Close
Find Nearby Spara Markörposition Få vägvisning