Jobba hos oss

SERVICETEKNIKER i VÄSTRA GÖTALAND

Viskan Spa är ett snabbt växande bolag med många spännande utmaningar. Vi designar, konstruerar och tillverkar spabad för privat bruk som vi säljer via återförsäljare och distributörer i Sverige och Europa. Viskan Spa startade hösten 2010 och är nu näst största tillverkare av spabad i Europa. Våra bad säljs i premium-segmentet och vi har som målsättning att dubbla vår produktion av spabad inom 4 år samt att stärka vår position på marknaden som det självklara valet av spabad.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som kan arbeta självständigt och har erfarenhet av el- och teknik. Du utgår ifrån ditt hem och ditt arbetsområde är främst Skåne, Halland och Västra Götaland. Du är ansvarsfull och har viljan att leverera god service ute hos våra kunder. Viktigt för oss är att du har en god samarbetsförmåga, tar eget initiativ, är ordningsam och har en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa.

Krav
– B-körkort
– Teknik- och erfarenhet av el.

Omfattning

Heltid

Tillträdesdag
Omgående

Information
Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kommer att tillsättas så snart som möjligt, så välkommen med din ansökan redan idag till maria.malkan@viskanspa.se

………………………………………………………………………………….

Maskinoperatör sökes!

Viskan Spa Sverige AB befinner sig i en tillväxtfas och söker nu dig som vill vara en del av vårt team!

Vi söker dig som vill arbeta som maskinoperatör i vår produktion i Skene, där vi producerar våra SPA bad. Vi ser gärna att du är teknisk lagd och har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna inom tillverkningsindustrin. Du som söker har minst gymnasiekompetens och/eller några års arbetslivserfarenhet samt behärskar svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har en teknisk utbildning och arbetat eller genomgått en CNC utbildning sedan tidigare.

Som person är du, driven, ansvarstagande, noggrann och flexibel. Vi ser gärna att du är kvalitetsmedveten och självgående lagspelare med en positiv inställning. Du är ordningsam och gillar problemlösning samt är lättlärd och gillar nya utmaningar.

B-körkort och Truckkort är ett måste.

Heltid, skift måndag till fredag.

Mejla din ansökan med personligt brev och CV till Tibor Kovacs på Viskan Spa, tibor.kovacs@viskanspa.se

………………………………………………………………………………….

 

Montörer sökes!

Förra året dubblade vi vår produktionstakt och nu behöver vi öka med ytterligare 30% för att kunna möta den kraftigt ökade efterfrågan på våra produkter.

Vi söker dig som är duktig montör, snabblärd och med känsla för kvalitet och finish samt har en hög arbetsmoral och ansvarskänsla. Du kommer arbeta i vår produktion i Skene där vi tillverkar spabad.

Vi ser att du som söker gärna får ha något år av arbetserfarenhet, arbetar väl i grupp och uppskattar teamkänsla. Vi ser gärna att du har en positiv inställning och är en problemlösare.

Heltid med start omgående!

Vill du, eller känner du någon, som vill vara med på vår spännande resa som en av Europas största tillverkare av premiumspa vänligen skicka ditt CV och personliga brev till: tibor.kovacs@viskanspa.se

Välkommen med din ansökan

………………………………………………………………………………….

 

SPONTANANSÖKAN

Du är alltid välkommen att skicka in en spontanansökan, v​​i ser fram emot att höra ifrån dig!

Skicka in din spontanansökan till: charlotte.lindblad@viskanspa.se

Kontakta oss

Vi är en av de största leverantörerna av premium-spabad i hela Europa. Varmt välkommen att slå oss en signal!

+46 320-205590

Kontaktformulär

Fyll i och skicka så återkommer vi så snart vi kan!

Gäller ditt ärende service klicka här

Genom din kontaktförfrågan samtycker du till att vi tar del av de personuppgifter du valt att delge.

Beställ katalog

Genom din beställning samtycker du till att vi tar del av de personuppgifter du valt att delge.