Jobba hos oss

Viskan Spa är ett snabbt växande bolag med många spännande utmaningar. Vi designar, konstruerar och tillverkar spabad för privat bruk som vi säljer via återförsäljare och distributörer i Sverige och Europa. Viskan Spa startade hösten 2010 och är nu näst största tillverkare av spabad i Europa. Våra bad säljs i premium-segmentet och vi har som målsättning att dubbla vår produktion av spabad inom 4 år samt att stärka vår position på marknaden som det självklara valet av spabad.

………………………………………………………………………..

Vi söker en medarbetare till vårt kundcenter

Viskan Spas kundcenter utgör en mycket viktig del i företagets verksamhet och är i de flesta fall företagets ansikte utåt och kundernas första möte med oss.

I din roll, på vårt kundservicecenter, utgör du en framträdande funktion i ett team av tre personer. Teamet hantera tillsammans den dagliga driften gällande allt som rör kunders produkt- och prisförfrågningar, orderhantering, support och service mm. Din roll kan enklast förklaras som en central kontaktperson gällande alla frågor kring de produkter vi erbjuder.

Vi tror att du som söker har ett tekniskt intresse och trivs i en roll där du får ge god service till dina kunder. Du är och uppfattas som en positiv person samtidigt som du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att prioritera i ditt arbete. Att ta egna initiativ och agera problemlösare ser du som motiverande och du trivs i en roll som kan innebär förändringar ledda av ett förbättringsarbete

Formella krav

  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och du har goda kunskaper i engelska
  • Du har en god datorvana och ett plus är om du har erfarenhet av att arbeta i ett CRM-system

Det är en heltidstjänst vi söker och innefattar en internutbildning på våra produkter och tjänster.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, sista ansökningsdatum är den 31/5 2022.
Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Din ansökan mailas till noak.potocki@viskanspa.se

………………………………………………………………………..

VISKAN SPA SÖKER EN DRIVEN LAGERANSVARIG

Dina arbetsuppgifter
Som lageransvarig kommer du att ansvara för den dagliga driften av lagret. Du leder och fördelar arbetet på lagret och arbetar även operativt i verksamheten. Rollen innebär ett personalansvar för ca 5-6 lagerarbetare och ni arbetar tillsammans som ett team. Du trivs med högt tempo gillar att skapa ordning och reda med ett strukturerat arbetssätt.

Utöver att leda driften kommer du vara delaktig i företagets utveckling av arbetsrutiner och olika projekt, du rapporterar till produktionschefen. Tjänsten är förlagd dagtid måndag till fredag.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av en ledande befattning som lagerchef eller kanske som teamledare/arbetsledare på ett lager. Du en person som trivs med högt tempo och som gillar att skapa ordning och reda och har ett strukturerat arbetssätt. Du har lätt för att ta till dig och förmedla information och har ett coachande förhållningssätt till dina kollegor.

För att trivas tror vi att du är du en driven, kommunikativ, engagerad och prestigelös person som vågar ta beslut samt vill ha roligt på jobbet. Du gillar ordning & reda och är duktig på att skapa struktur. Vidare har du god datorvana (Officepakatet) och erfarenhet av lagersystem. Du talar och skriver flytande svenska.

Skicka in din ansökan till: christos.michailidis@viskanspa.se

………………………………………………………………………..

VI SÖKER MONTÖRER

Vi söker dig som är händig, noggrann samt har hög arbetsmoral och ansvarskänsla. Du kommer arbeta i vår produktion i Skene där vi tillverkar spabad.
Vi ser att du som söker gärna får ha något år av arbetserfarenhet, arbetar väl i grupp och uppskattar teamkänsla. Vi ser gärna att du har en positiv inställning och är en problemlösare.

Krav
– Förstår och pratar svenska

Omfattning

Heltid

Tillträdesdag
Omgående

Information
Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kommer att tillsättas så snart som möjligt,
så välkommen med din ansökan redan idag till tibor.kovacs@viskanspa.se.

………………………………………………………………………..

SPONTANANSÖKAN

Du är alltid välkommen att skicka in en spontanansökan, v​​i ser fram emot att höra ifrån dig!

Skicka in din spontanansökan till: charlotte.lindblad@viskanspa.se

Kontakta oss

Vi är en av de största leverantörerna av premium-spabad i hela Europa. Varmt välkommen att slå oss en signal!

+46 320-205590

Kontaktformulär

Fyll i och skicka så återkommer vi så snart vi kan!

Gäller ditt ärende service klicka här

Genom din kontaktförfrågan samtycker du till att vi tar del av de personuppgifter du valt att delge.

Beställ katalog

Genom din beställning samtycker du till att vi tar del av de personuppgifter du valt att delge.