ETT AV MARKNADENS BÄST ISOLERADE SPABAD MED PRO SILENCE INSULATION.

Ingen kan vårt skandinaviska klimat bättre än vi som bor här. Därför har vi tagit hjälp av svenska experter på isolering. Vårt samarbete har resulterat i att våra bad är isolerade i flera skikt runt hela badet, för att uppnå de bästa isolerande egenskaperna – både gällande energi och ljud.

HELGJUTEN bottenplatta isolerad i två skikt. 
Bottenplattan består av en högkvalitativ ABS-platta, och på detta kommer en isolerande thermomatta.

Isolering ENLIGT TERMOSKONCEPTET.
Det finns olika teorier om hur ett spabad ska isoleras på bästa sätt. Vi har tillsammans med svenska experter valt den så kallade termosisoleringen (vilket du bl. a. återfinner i många svenska hus). Detta innebär att vi har en isolering mot själva skalet och ett 55mm tjockt isoleringsmaterial i ytterramen. Andra fördelar med termoskonceptet är att värmen från pumparna återanvänds för att hålla vattnet varmt likväl som att det gör badet mycket mer servicevänligt.

Thermofolien stöter bort kylan och tar vara på värmen.
Ytterst har vi en thermomatta som reflekterar bort det kalla från utsidan och reflekterar tillbaks värmen från spabadet. Detta fungerar även som en diffusionsspärr och skyddar därmed spabadet extra bra och står emot vid blåst.

Viktigast av allt är ändå locket.
Vi har även ett av marknadens i särklass bästa lock – och värmen stiger ju som bekant uppåt. Vårt lock är tjockt och gjort av en högdensitetscellplast, som till skillnad mot de flesta övriga lock på marknaden, även har mycket god isolationsförmåga efter några år.

Viskan spas spabad är testade på RISE / SP (statens provningsanstalt)
Testet på Statens provningsanstalt visar att, på testade punkter, uppfyller Viskans spabad gränser för emission och immunitet satta enligt EMC-direktivets kompatibilitetsnivåer. Gränsen för högsta tillåtna emission (EN 61000-6-3:2007/A1:2011) är lägre än kompatibilitetsnivån för en viss elektromagnetisk störning. På motsvarande sätt är gränsen för lägsta tillåtna immunitet (EN 61000-6-1:2007) högre än kompatibilitetsnivån för en viss störning. Läs hela rapporten från SP här

 

 

 

Kontakta oss

Vi är en av de största leverantörerna av premium-spabad i hela Europa. Varmt välkommen att slå oss en signal!

+46 320-205590

Kontaktformulär

Fyll i och skicka så återkommer vi så snart vi kan!

Gäller ditt ärende service klicka här

Genom din kontaktförfrågan samtycker du till att vi tar del av de personuppgifter du valt att delge.

Beställ katalog

Genom din beställning samtycker du till att vi tar del av de personuppgifter du valt att delge.