Höstkampanj 2019

Höstkampanj 30/8 – 3/11

30/8-3/11 erbjuder vi kampanjpriser på alla spabadsmodeller i V-serien. Samtliga bad i denna serie är utrustade med vårt största belysningspaket, aromterapi, jets i olika storlekar och funktioner, titaniumvärmare, AOP-rening och mycket mer. Dessutom kommer baden med marknadens snyggaste panel som standard, Alumi.

Se alla modeller i V-serien här

Hitta din lokala Viskan Spa-återförsäljare


I Sverige kan det skilja över 50°C mellan vinter och sommar. Men det är inte kylan som är den värsta utmaningen – utan den råa fukten och vinden. Med utgångspunkt i detta konstruerar vi därför våra spabad med följande fördelar; marknadens tjockaste skal, sittdjup som är djupare än konkurrenternas, en unik reningsprocess som gör vattnet renare än dricksvatten, driftsäkert styrsystem, och välisolerade lock som minimerar värmeförlust.

Ett spabad från Viskan Spa, ger dig inte bara en badupplevelse utöver det vanliga, utan även enkelt och tryggt ägande – året om. Välkommen till Viskan Spa, Sveriges enda tillverkare av spabad.

No Comments

Be the first to start a conversation

Leave a Reply

  • (will not be published)