Lanserings- och vårkampanj 15/3 – 31/5

En svensktillverkad spabadsdröm

Nu är det äntligen dags för säljstart av 2019 års spabadsmodeller från Viskan spa! Bland årets nyheter finns de nya modellerna Trollö, Ängsö, Vindö, Stjärnö och Lovö, en helt ny skalfärg (Mystic), och inte minst – Alumi, nästa generations spabadspanel.

Årets stora lanserings- och vårkampanj kommer löpa t.o.m. 31/5. Vi kommer, under denna kampanjperiod, erbjuda lanserings- och kampanjpriser på i stort sett alla våra spabad i både V- och S-serien. Gemensamt för baden i S-serien är att samtliga bad (med undantag för Spatunnan) har fått en uppdaterad utrustningsgrad, men till samma fördelaktiga priser som tidigare. Baden i V-serien erbjuder, liksom tidigare, allt du kan önska av ett premiumbad, men nu med ännu högre designvärde och till en bättre prisbild än någonsin. Med detta sagt, kan vi garantera att våren 2019 blir mycket intressant för er som tänkt investera i ett svensktillverkat spabad!

Se alla modeller i V-serien här
Se alla modeller i S-serien här

För öppettider och mer info, hör vad som gäller hos din lokala Viskan Spa-återförsäljare

I Sverige kan det skilja över 50°C mellan vinter och sommar. Men det är inte kylan som är den värsta utmaningen – utan den råa fukten och vinden. Med utgångspunkt i detta konstruerar vi därför våra spabad med följande fördelar; marknadens tjockaste skal, sittdjup som är djupare än konkurrenternas, en unik reningsprocess som gör vattnet renare än dricksvatten, driftsäkert styrsystem, och välisolerade lock som minimerar värmeförlust.

Ett spabad från Viskan Spa, ger dig inte bara en badupplevelse utöver det vanliga, utan även enkelt och tryggt ägande – året om. Välkommen till Viskan Spa, Sveriges enda tillverkare av spabad.

No Comments

Be the first to start a conversation

Leave a Reply

  • (will not be published)