Kampanjslutspurt med öppet hus-helg 26-28/10

Årets höstkampanj går mot sitt slut, och vi avrundar med ett fantastiskt erbjudande. Beställ ditt svensktillverkade spabad hos din lokala återförsäljare 26-28/10, så bjuder vi på tre tillbehör; wifi, valfri locklyft, och ett kem-startpaket (till ett värde av 7390:-). Allt detta utöver de rabatterade priserna på spabad i V-serien, och uppgraderingspaketet som kommer på köpet till modeller i S-serien. Ta chansen att förverkliga din spabadsdröm och unna dig en lite varmare vinter!

Se alla modeller i V-serien här
Se alla modeller i S-serien här

För öppettider och mer info, hör vad som gäller hos din lokala Viskan Spa-återförsäljare

Vi bjuder på locklyft, wifi och kem-startpaket, till ett värde av 7390:-

No Comments

Be the first to start a conversation

Leave a Reply

  • (will not be published)