Höstkampanj 2018

Vår mest omfattande kampanj någonsin!

Ta chansen att förverkliga din spabadsdröm med ett svensktillverkat utespa från Viskan Spa. Årets stora höstkampanj sträcker sig från 7/9 t.o.m. 31/10.

Kampanjen innebär rejält rabatterade priser på alla spabad i vår V-serie. Samtliga bad i denna serie är utrustade med vårt största belysningspaket, aromterapi, jets i olika storlekar och funktioner, titaniumvärmare, AOP-rening och mycket mer.

Se alla modeller i V-serien här

Utöver det, inkluderar vi i årets höstkampanj även vår S-serie. Beställer du ett bad ur denna serie under kampanjperioden bjuder vi på ett exklusivt uppgraderingspaket (värde 6000:-). I detta paket ingår: två säten med roterande jets (hörn och liggsäte på de modeller som har detta, samt två hörnsäten på de som inte har liggdel). Vi byter även ut ozonet mot UV-C-rening samt adderar belysta reglage för förhöjd mysfaktor.

Se alla modeller i S-serien här

Kliv ner och låt njutningen börja!

No Comments

Be the first to start a conversation

Leave a Reply

  • (will not be published)