Isolerar och absorberar

Pro Silence Insulation

Ingen kan vårt skandinaviska klimat bättre än vi skandinaver. Därför har vi tagit hjälp av svenska experter på isolering. Vårt samarbete har resulterat i att våra bad är isolerade i flera skikt runt hela badet, för att uppnå de bästa isolerande egenskaperna – både gällande energi och ljud.

En undersökning, gjord av en av marknadens ledande leverantörer av kontrollsystem till spabad, visar att det spabadsägare rankar som största störningsmoment under sitt bad är ljudet från pumparna. Vi kan därför med glädje presentera vår nya isolering Pro Silence Insulation, ett 55 mm tjockt isoleringsmaterial i polyesterfiber, som inte bara hjälper till att hålla temperaturen – utan också absorberar ljud på ett sätt som idag saknar motsvarighet på marknaden.

Pro Silence Insulation, polyesterfiber 55 mm.

Grafen visar ljudabsorbtion vid olika frekvenser, ju högre kurva – desto bättre ljudabsorbtion.

De bästa isolerande egenskaperna – både gällande energi och ljud.

 

No Comments

Be the first to start a conversation

Leave a Reply

  • (will not be published)