Vårkampanj på hela V-serien

Ta chansen att förverkliga din spabadsdröm med ett svensktillverkat utespa från Viskan Spa. Årets stora vårkampanj sträcker sig från 22/3 t.o.m. 31/5 och omfattar alla modeller i vår V-serie.

V-serien erbjuder nio olika modeller. Alla utrustade med massagejets med olika funktioner och storlekar för bästa massageupplevelse. Du får alltid ett bad med punkt-, pulserande- samt knådande massagejets. Samtliga modeller är utrustade med separat programmerbar cirkulationspump, flera massagepumpar varav minst en av pumparna har två olika hastigheter (dual speed). I tre av modellerna ingår även vår Flexi Pump. Denna pump har tre olika hastigheter, samt ett fjärde läge där pumpen själv ändrar hastighet. Detta ger dig ytterligare en dimension av massageupplevelsen. I V-serien är alla bad utrustade med Viskan Spas stora ljuspaket, aromaterapi, samt marknadens bästa reningssystem – AOP. Styrsystemet i baden är Balboas (marknadsledande på styrsystem till spabad) senaste och förbättrade system med en rad styr- och säkerhetsfunktioner. Värmaren är i titanium och badet kan extrautrustas med wifi, fjärrkontroll och musik.

Se alla modeller här

No Comments

Be the first to start a conversation

Leave a Reply

  • (will not be published)