Svensk produktion

För oss är det viktigt att känna stolthet och ha kontroll över vad vi säljer och levererar. Därför tycker vi det är bäst att tillverka våra spabad själva.

Att bygga ett spabad är ett hantverk så gott som något annat. Därför känns det tryggt att veta att alla våra montörer har lång erfarenhet av att arbeta med vattenmassage system. Även våra underleverantörer är valda med omsorg då de har lång branscherfarenhet och stor kunskap inom sitt område.

För att få ett bra flöde på vattnet och ge en kraftig och skön massage, är det viktigt att slangdragningen görs på rätt sätt och med rätt typ av slang för lång livslängd.

svmodell1 svmodell2

För låga driftskostnader även en kall svensk vinternatt krävs god isolering runt hela karet. Här sker isolering av den glasfiberförstärkta bottenplattan. Bottenplattan isoleras med skumisolering samt thermofolie, viket ger en mycket god bottenisolering på badet.

svmodell3svmodell4

Sverige är världskänt för sin skog, så självklart använder vi oss av svenskt tryckimpregnerat trä i vår ramkonstruktion. Varje sida av spabadet bärs upp av tre kraftiga reglar, samt stödreglar under sätena och botten av badet.

Slangarna är svensktillverkade och har ett antibaktriellt medel som försvårar för smuts, bakterier och lukt att fastna på ytan.

Viskan Spa Sverige - Nyheter

Se våra nyheter 2016 (PDF)