Kundberättelser

Kundberättelse – Viskan LindöFamilj: Sussi och Rolf Nielsen
Bor: Anderstorp, Småland
Spatyp: Viskan Lindö


”Ett av de bättre val vi gjort”

– Vi byggde vårt hus 2014 och bestämde då att vi skulle ha ett spabad. Det är mycket berg på vår tomt så vi fick spränga. Det föll sig då så att berget gick ner på ett ställe precis efter altanen och där grävde vi ur för vårt bad. Det blev en perfekt, en väldigt mysig plats för badet. För att få lite insynsskydd satte vi en avenbokhäck och även ett staket. Vi har också en utedusch.

– Det är bara jag och min man som bor i huset men vi har fyra barn och tre barnbarn så huset är ofta fullt av familjen och alla älskar att bubbla. Jag och mannen kopplar ofta av i spabadet och anser båda att det är ett av de bättre val vi gjort.

– Valet föll på Viskan Spa, dels på grund av närheten till tillverkaren och återförsäljaren, men också för att det är svensktillverkat. Det fungerar perfekt och är lättskött.

 

Läs mer om Viskan Lindö här

 


 

Kundberättelse – Viskan Björkö

Familj: Fredrik, Hanna och dottern Sara
Bor: Jämjö utanför Karlskrona
Spatyp: Viskan Björkö


”Man behöver aldrig planera för en stunds avkoppling – och dottern bara älskar det!”

– Vi skulle bygga ut altanen och ville då göra den till en trivsam plats att umgås på med familj och vänner. Det var då vi kom på idèn med att införskaffa ett spabad där vi kan koppla av och ha de roligt, både stora som små. Vi ville också ha något som man kunde utnyttja året runt, och vad passar inte bättre då än ett spabad? Valet föll på ett Viskan Björkö på grund av att det bara är sittdelar. Det är trevligt när man är ett gäng, att alla sitter mot mitten så man ser varandra.

– Det var också viktigt att det skulle ha ett bra sittdjup och låg ljudnivå (bullernivå). Att viskan är energisnålt och att vi hört mycket positiva omdömmen om Viskan Spa gjorde valet lättare. Det vi uppskattar mest är att man behöver aldrig planera för en stunds avkoppling, man kan bara gå ut och krypa ner i det varma vatttnet när helst man vill – och dottern på 1,7 år bara älskar det!

 

Läs mer om Viskan Björkö här

Viskan Spa Sverige - Nyheter