Produktionstekniker och kvalitetsansvarig

Viskan Spa är ett snabbt växande bolag med många spännande utmaningar. Vi designar, konstruerar och tillverkar spabad för privat bruk som vi säljer via återförsäljare och distributörer i Sverige och Europa. Viskan Spa startade hösten 2010 och är nu näst största tillverkare av spabad i Europa. Våra bad säljs i premiumsegmentet och vi har som målsättning att dubbla vår produktion av spabad inom 4 år samt att stärka vår position på marknaden som det självklara valet av spabad.

Nu söker vi dig som vill hjälpa oss att lyfta vårt varumärke än högre. I tjänsten som produktionstekniker och kvalitetsansvarig är du ansvarig för produktkvaliteten, dokumentation, produktförbättringar, utbildning av våra anställda i kvalitetstänk, uppföljningar, analyser och åtgärdsprogram av våra interna och externa reklamationer.

Det är till dig vi kommer gå när vi har frågor gällande förändringar i byggnadssätt eller vid framtagning av nya produkter. Du kommer att arbeta tätt med vår produktionschef gällande dessa frågor men även med marknadsavdelningen då du kommer vara delaktig i allt förändrings och förbättringsarbete.

Då detta är en ny tjänst för oss så skall du brinna för utmaningen att vara med och bygga upp något från grunden.
Du får även möjlighet att utveckla samarbetet med våra leverantörer och tillsammans med dem ta fram nya komponenter/utrustning.

Din bakgrund


Vi söker dig med några års erfarenhet som kvalitetstekniker inom tillverkningsindustrin, gärna med en teknisk utbildning som bas.

Du har en god analytisk förmåga, du är handlingskraftig för att genomföra förbättringar.

Du är lyhörd med blick för helheten och bra på samarbeta

Du talar och skriver obehindrat både svenska och engelska.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt sätt att vara och bemöta andra. Du har lätt för att skapa nya kontakter och samarbeta för att nå resultat.

Vi söker dig som har ett öga för detaljer, är analytisk och har god administrativ förmåga. Arbetet innebär att du till stor del arbetar på egen hand varför du bör tycka om att arbeta självständigt.

Arbetet innebär internationella kontakter varför goda kunskaper i engelska i både tal och skrift är ett krav.

Om detta låter intressant och om du anser att du är rätt person för jobbet, vänligen skicka in din ansökan till:

johan.eriksson@viskanspa.se

 

Montör till spännande produktion

Viskan Spa söker nu driven montör på heltid till vår produktion i Skene. Vi söker dig som är snickare, inredare/montör med en härlig inställning och som vill arbeta med montering av våra produkter.

För att trivas hos oss så är det viktigt att du som person är ordningsam, serviceinriktad och har en utpräglad känsla för god kvalitet. Du är lugn och metodisk i ditt arbetssätt som kan arbeta självständigt och i team. Du kommer givetvis få internutbildning med handledning för att få bästa av förutsättningar.

Gå gärna in och kika på www.viskanspa.se

Önskvärda kvalifikationer

  1. Utbildning likvärdig gymnasienivå

  2. Leankunskaper

  3. Truckförarbevis

  4. Utbildning eller kunskap inom el och elektronik

  5. Datakunskaper

  6. Du har god svenska i tal, skrift och förståelse

Om detta låter intressant och om du anser att du är rätt person för jobbet, vänligen skicka in din ansökan till:

malin.hogberg@viskanspa.se

För övriga frågor om tjänsten vänligen ring 0320 205 593

Viskan Spa Sverige - Nyheter

Se våra nyheter 2016 (PDF)